Továbbra is lendületben az Astra

A női futsal NB-I 14. fordulójában a DVTK Vénusz együttesét fogadta az Astra csapata.
 
 

Továbbra is lendületben az Astra

A női futsal NB-I 14. fordulójában a DVTK Vénusz együttesét fogadta az Astra csapata.
 
 
 
 
 

Továbbra is lendületben az Astra

A női futsal NB-I 14. fordulójában a DVTK Vénusz együttesét fogadta az Astra csapata.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Többnyire látványos mérkőzéseket játszott a két csapat a korábbi találkozókon is, ősszel 3-3 volt a miskolci összecsapáson. A két együttes eddig azonos pontot gyűjtött, az Astra jobb gólkülönbségével előzte meg a DVTK-Vénuszt a tabellán.


Jól kezdett az Astra, Szabó Boglárka az első támadás végén látványos gólt szerzett az első percben, 1-0.

A miskolciak két perc elteltével kiegyenlítettek, Bernáth Csilla elcsípett egy eladott labdát és helyzetét értékesítette, 1-1.

Felváltva vezették támadásaikat a csapatok, de mindkét oldalon a kapusok parádéztak.
Az Astra fokozatosan átvette az irányítást, szebbnél-szebb gólokat szereztek Nagy Anett és Dikanová Dominika találataival. Az első játékrész végére kialakult a 3-1-s hazai vezetés.

Szünet után tovább növelte előnyét a hazai csapat, sorozatban jöttek a gólok is. Godvár Katalin szabadrúgásból, Nagy Anett egyéni akciója végén talált a hálóba, így az eredményjelző 5-1-s hazai vezetést mutatott.

A vendégek gyorsan válaszoltak, Boros Kinga szabadrúgásból szépített, 5-2.

A mérkőzés hajrája a 37. perctől újabb három hazai gólt hozott. Előbb Szabó Boglárka szögletrúgás után kapott átadást, egy igazítás után a kapu jobb oldalába lőtt, majd Gál Tímea következett, aki kitűnő védőmunkája mellett kétszer talált be a miskolci kapuba, így a végére kialakult a 8-2-s végeredmény.

Gólgazdag, közönségszórakoztató mérkőzést láthatott a szép számú publikum, akik fergeteges hangulatot teremtettek a csarnokban. Mindkét csapat felvállalta a nyilt játékot, amiből ma az Astra jött ki jobban, és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott a sportszerű találkozón.


Gál Tímea (Astra játékos): Úgy érzem jól játszottunk a mai mérkőzésen. Nem tudom, mikor éreztem ilyen jól magam, felszabadultan tudtam játszani, a csapatról ugyanezt éreztem. Mindenki felszabadultan és boldogan játszott, ez hozta meg a sikert. Sok gólt rúgtunk, úgy érzem ennek ellenére a helyzetkihasználáson, kell még javítani. Le a kalappal a csapat előtt.

Dombó János (Astra vezetőedző): Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Miskolc csapatával, általában velük mindig jó mérkőzéseket játszunk. Hangulatos, gólgazdag, sportszerű mérkőzést láthattak a kilátogató nézők.

Hétről-hétre javul játékunk, az utóbbi négy mérkőzésen sok gólt szereztünk, de soha nem lehetünk elégedettek, dolgozunk tovább.


Varga Ferenc

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.