Az El Nino a tél bajnoka Kalocsán

Vasárnap zárultak a Profi liga küzdelmei a Paprika városban.
 
 

Az El Nino a tél bajnoka Kalocsán

Vasárnap zárultak a Profi liga küzdelmei a Paprika városban.
 
 
 
 
 

Az El Nino a tél bajnoka Kalocsán

Vasárnap zárultak a Profi liga küzdelmei a Paprika városban.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


November 28-án kezdtek, múlt vasárnap pedig már a döntőben találkoztak a kalocsai Téli Kupa Teremlabdarúgó Bajnokság profi csapatai. A ligában hét csapat csatározott hétről hétre, ma pedig már egy fiatal, veretlen csapat, az El Nino neve állhat a lista élén.
A vasárnapi fináléra megtelt a Városi Sportcsarnok lelátója. Ez nem véletlen, hiszen a már hagyományos Old Boys Gála előtt és után a profi liga éremosztó mérkőzésein szurkolhattunk. A bronzmeccsen a Homokmégyi Sasok és a Dusnok rendes játékidőben 1-1 mellett remizett, így a büntetők döntötték el a harmadik hely sorsát. Itt a homokmégyi fiatalok jobban bírták cérnával, így 2-1 arányban bezsebelték a meccsgyőzelem mellé járó bronzérmet is.

A végső döntőben a leginkább KFC-s játékosokból álló KALOhírek Sport várta pályára a tornán veretlenül végigmenetelő, fiatal El Nino-t.


A pörgős tempót a KaloHírek gárdája diktálta, jelezvén versenytársának, hogy szeretnék gyorsan eldönteni a találkozó sorsát. A KFC gól-passz királya, Dostyicza Dániel már az első percben kapura rúgással indított, de a labda a csarnok falán csattant.
Félteni azonban az ellenfelet sem kellett, felvették a kesztyűt, belementek az adok-kapok játékba. Hol az egyik, hol a másik térfélen ment a közelharc, a kapu azonban az El Nino-s Réczi Valentin által került először veszélybe, amikor a labda csak hajszál híján kerülte el a pirosak kapuját.
A csiki-csuki játékból és a 0-0-s félidei eredményből látszott, hogy ez nem az a meccs lesz, ahol gólparádét is ünnepelhetünk majd a bajnok mellett.


A második játékrészben nem lassult a játék, sőt igen gyors iramot diktált egymásnak a két döntős. Két perc telt el a félidőből, amikor az El Nino-nál Rőthy Martin lépett ki és becsőrözte a labdát a KALOhírek kapujába (1-0).

A pirosak arcára kiült a csalódottság, a kispad játékosainak ábrázatára meg az elégedetlenség. A címvédő csapat mindenképpen szerette volna lenyomni az egyenlítést az ellenfél torkán, de ez nem jött össze, sőt, a 16. perc környékén Dobler Bence 2-0-ra módosította az eredményt.

A KALOhírek Sport az utolsó öt percben kapusa helyett plusz egy mezőnyjátékost küldött fel, így próbálták behozni hátrányukat. Ebben a helyzetben azonban ismét Réczinek sikerült megijeszteni a tavalyi bajnokot, amikor üres kapura bombázott, de a kegyelemdöfés elsuhant a kapufa mellett.


A 22. percben csak egy szépítésre futotta a pirosaknak, Nasz Balázs lőtte csapata becsületgólját.

A döntőben tehát trónfosztás után, veretlenül az El Nino fiatal együttese zárt az élen, második lett a KALOhírek Sport, harmadik pedig a Homokmégyi Sasok gárdája.

Az eredményhirdetésen a Pécsi MFC öregfiúi és dr. Bálint József polgármester adta át a kupákat, illetve a torna gólkirályi címét, amelyet idén a Homokmégyi Sasok játékosa, Markella Attila érdemelt ki a rájátszásban rúgott 3 góljával.

A Profi Liga legjobb csapatainak névsora:

El Nino: Pergel Miklós, Gyuricza Tibor, Rőthy Richárd, Rőthy Martin, Réczi Valentin, Szabó Valentin, Bagó Patrik, Lakatos Gergő, Farkas Ákos, Busa Dávid, Dobler Bence, Hodován Attila, Salacz Attila.
Csapatvezető: Szarvas Zsolt, Dobler Róbert.

KALOhírek Sport: Antóni Dávid, Péter Csaba, Pintér Roland, Nasz Balázs, Vuits Attila, Szabó Vilmos, Varjú István, Follárdt Zoltán, Dostyicza Dániel, Vuits Viktor, Farkas Tamás, Kárpi Rudolf, Kohány Gábor.
Csapatvezető: Szalontai Tibor.

Homokmégy: Karaszi Zoltán, Kerekes Krisztián, Sereg Milán, Vörös Tamás, Rakiás Milán, Markella Attila, Gillich Patrik, Frei Márton, Rideg László, Kákonyi Ákos.

Forrás: www.kalohirek.hu

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csapatvezető: Romsics Endre.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.