Legyőzte a Kecskemét a Tiszakécskét!

Tölgyesi Viktor és Eugene Salami góljaival 2 - 0-ra nyert a KLC.
 
 

Legyőzte a Kecskemét a Tiszakécskét!

Tölgyesi Viktor és Eugene Salami góljaival 2 - 0-ra nyert a KLC.
 
 
 
 
 

Legyőzte a Kecskemét a Tiszakécskét!

Tölgyesi Viktor és Eugene Salami góljaival 2 - 0-ra nyert a KLC.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Némedi Norbert több U19-es fiatalnak is lehetőséget adott, így Csizmadia Tamásnak, Sudár Csabának, Kadosa Zsoltnak, Bartucz Martinnak, Nemesvári Dánielnek és Váczi Milánnak, akik mind kivétel nélkül felvették a kesztyűt, megilletődöttség egy pillanatig sem látszott rajtuk. Az első játékrészben még inkább a küzdelem dominált, és noha csak edzőmeccsről volt szó, mindkét csapat férfiasan, keményen, ám sportszerűen vetette bele magát az összecsapásba. Nehezítette a játékosok dolgát a viharos erejű szél, ami miatt nehezebb is volt folyamatos játékot kialakítani. A TVSE ugyan jobban kezdett, és fölénybe is került, ám tiszta helyzetig nem tudtak eljutni, főleg a beadások, és néhány pontrúgás jelentett veszélyt. A félidő közepétől kiegyenlítettebb lett a játék, ám a kapuk nem forogtak veszélyben, így nem született gól.


Fordulás után – már Némedi Norberttel a pályán – az időjárás is kegyesebb lett, és a KLC jött ki frissebben, előbb Nemesvári lőtt fölé közelről, majd Tölgyesi Viktor két alkalommal is csak centikkel tévesztette el a kaput. Most sem maradt azonban gól nélkül a középpályás, hiszen miután Filust buktatták a tizenhatoson belül, magabiztosan értékesítette a büntetőt. 1 - 0.

A gól után nem változott sokat a játék képe, a sok játékosát nélkülöző TVSE ráadásul emberhátrányban fejezte be a találkozót, így kevesebb erejük maradt a támadásépítésre. A végeredményt aztán Eugene Salami állította be, aki egy visszafejelt beívelést vágott az ötösről a kapuba.

A Kecskeméti LC legközelebb jövő pénteken (február 19-én) a Csépát fogadja, ez lesz a csapat utolsó felkészülési mérkőzése a bajnoki rajt előtt.

Kecskeméti LC – Tiszakécske 2-0 (0-0)

Edzőmérkőzés, Széktói műfű

KLC (1. félidő): Szabó G. – Csizmadia, Kadosa, Szabó Gy., Molnár – Nemesvári, Tölgyesi, Bartucz, Ihos – Sudár, Harnos.
KLC (2. félidő): Váczi – Csizmadia (S. Juhász), Kadosa, Urbán, Molnár – Nemesvári, Némedi, Tölgyesi, Filus – Salami, Harnos.

Tiszakécske: Ladányi – Háda, Oláh, Farkas, Bene – Nagy R., Radványi, Szabó L. – Szabó D., Benkó, Alex.
Cserék: Bagi, Kalmár, Selcz, Nagy A.
Gól: Tölgyesi, Salami

Forrás: www.kecskemetilc.hu

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.