Szabó Gergő örömmel tért vissza Kecskemétre

Az ifjú kapus gőzerővel készül a bajnokság kezdetére.
 
 

Szabó Gergő örömmel tért vissza Kecskemétre

Az ifjú kapus gőzerővel készül a bajnokság kezdetére.
 
 
 
 
 

Szabó Gergő örömmel tért vissza Kecskemétre

Az ifjú kapus gőzerővel készül a bajnokság kezdetére.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


"Ifjú kapusunk a napokban ünnepli majd 20. születésnapját, és gőzerővel készül a bajnokság kezdetére. Szabó Gergő örömmel tért vissza Kecskemétre, hiszen szép éveket töltött el a Mercedes-KLA kötelékében, emellett az NB I-es csapatnál is edzhetett, ahol kispadig és Ligakupa meccsig jutott." - írta a Kecskeméti LC honlapja.


- Négy évig védtél a Mercedes-KLA korosztályos csapataiban, majd nyáron hazatértél Szegedre. Mikor került szóba, hogy ismét Kecskemétre igazolj?

- Igazából egy elég hirtelen jött megkeresésről volt szó, hiszen miután Tóth Zoli úgy döntött, hogy befejezi, kapus kellett a csapatnak. Őszintén mondhatom, nagyon megörültem a dolognak, mert szép éveket töltöttem el Kecskeméten, jól éreztem magam a városban, így azonnal el is döntöttem, hogy jönni szeretnék.

- Az NB III-as SZEOL keretéhez tartoztál, miként tekintesz vissza az utóbbi félévedre?

- A SZEOL-nak egy megbízható kapus kellett nyáron, de tisztában voltam vele, hogy nem a kezdőbe igazolnak. Magam részéről becsülettel végig dolgoztam az őszt, bíztam benne, hogy talán 1-2 meccsen lehetőséget kapok, ám el kellett fogadnom, hogy mással képzelik el a csapatot. Én viszont védeni akarok, ezért is döntöttem a váltás mellett.

A formádat milyennek érzed jelenleg?

- Természetesen előjön időnként, hogy az utóbbi félévben csak edzettem. A helyzet azért persze nem ilyen drámai, túl vagyok már néhány edzőmeccsen, és ezeken is folyamatosan éreztem, hogy egyre jobban közelítek az ideális formámhoz. Kell még egy kis idő, de nem lesz probléma.

- A szakmai stábnak és a társaknak sem kellett nagyon bemutatkoznod, milyenek voltak az első élmények?

- Jó volt újra belépni az öltözőbe, hiszen rengeteg régi barát és csapattárs fogadott. Emellett természetesen a szakmai stáb sem ismeretlen számomra, de örömteli, hogy megmaradtak olyan régi arcok is, mint például „Potter”.

- Milyen célokat tűztél ki magad elé a visszatéréskor?

- Szeretnék védeni, és minél többet fejlődni, személy szerint számomra ez a két dolog a legfontosabb. A szurkolók sokat várnak tőlünk, hiszen mindenki azt szeretné, hogy a kecskeméti labdarúgás minél hamarabb régi fényében tündököljön. Ebben én is segíteni akarok.


Forrás: www.kecskemetilc.hu

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.