Szentgyörgyi Ákos ismét Kiskőrösön

Reményei szerint a tavasz közepén már pályára tud lépni a 24 éves játékos.
 
 

Szentgyörgyi Ákos ismét Kiskőrösön

Reményei szerint a tavasz közepén már pályára tud lépni a 24 éves játékos.
 
 
 
 
 

Szentgyörgyi Ákos ismét Kiskőrösön

Reményei szerint a tavasz közepén már pályára tud lépni a 24 éves játékos.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Szentgyörgyi Ákosnak remek szezonja volt a tavalyi bajnokságban, hiszen a Híd SC-ben 28 mérkőzésen 23 gólt szerzett, amivel egykori klubtársa Szöllősi Tamás mögött a második helyen végzett a góllövőlistán, csakúgy mint gárda a bajnokságban.


Nem csoda, hogy a Hídnál történt struktúraváltás után Vanó Sándor edző őt is úgymond "magával vitte" Kecelre, a formálódó új csapatába.

Ilyen gólokat lőtt Ákos még a Híd SC színeiben.

Azonban ez a váltás nem hozott szerencsét az egykor az MTK-ban is megfordult támaó középpályásnak, aki gyakorlatilag mindjárt az első edzésen térdsérülést szenvedett, és az egész őszi szezont kénytelen volt kihagyni. Sérülése még most sem jött teljesen rendbe, ennek ellenére megkereste anyaegyesülete a Kiskőrös LC, akikkel meg is egyezett.

"Az átigazolásnak több oka is volt, de a részletekbe nem mennék bele. A Kőrösön is szerették volna ha visszaigazolok, meg én is örültem a megkeresésnek. A térdem meg egyre jobb. Már mennek a futások és ha minden jól megy(már pedig miért ne menne jól) szezon közepén már játékra alkalmas lesz, de persze nem fogok semmit elsietni" - nyilatkozta a 24 éves támadójátékos a Bácskiskunfocinak.

A Kecel Fc játékosai közül Frittmann Patik is Kőrösön folytatja tavasszal, valamint érkezett még Hunyadi Gergő Nemesnádudvarról, Makó Zsolt Akasztóról, és Breznyán Gergő András a Szilády RFC-ből.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.