Sikeres halasi főpróba

Utolsó felkészülési mérkőzésén a Kiskunhalas 3 - 0-ra verte az Ásotthalmot.
 
 

Sikeres halasi főpróba

Utolsó felkészülési mérkőzésén a Kiskunhalas 3 - 0-ra verte az Ásotthalmot.
 
 
 
 
 

Sikeres halasi főpróba

Utolsó felkészülési mérkőzésén a Kiskunhalas 3 - 0-ra verte az Ásotthalmot.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Kiskunhalasi FC - Ásotthalmi TE (Csongrád megyei I. osztály) 3:0 (1:0)
Tompa, felkészülési mérkőzés

Kiskunhalas: Bátyity - Tóth T., Gillich, Rencsár (Török), Szabó - Zdravko, Szamosi, Kárász, Yannick (Ács), Csáki, - Sorin Gólszerzők: Szamosi, Sorin, Csáki
Kiállítva: Szabó

Tompán találtunk hazai pályára, sajnos az előzetes pályaigénylésünk Kiskunhalason nem talált értő, halló fülekre, így utaznunk kellett az utolsó felkészülési mérkőzésünkön is. - írta a Kiskunhalsi FC honlapja.

Sérülések miatt mindössze 13 játékosunk volt "hadra" fogható a találkozón. Jól kezdtük a meccset, alig pár perc után megszereztük a vezetést. Szamosi szabadrúgására többen is érkeztek, a ásotthalmi kapust épp az zavarta meg, hogy senki nem ért labdába, így az a hosszú sarokban kötött ki. 1 - 0
Jól tartottuk a labdát, gyakorlatilag a mi elképzelésünk valósult meg, és ez az egész mérkőzésre igaz volt, a vendégeknek mindössze egy alkalommal sikerült veszélyes támadást vezetniük ellenünk.

A második félidőből ki kell emelni Zdravko két mesteri labdáját, egyik után Sorin, a másik után Csáki szerzett szép gólt. A bajnokság előtt egy héttel próbáltunk óvatosan játszani, ebben nem volt partner az ellenfelünk. Félidőben Rencsárt kellett sérülés miatt lecserélni, majd a második játékrész közepén Yannick sem tudta folytatni a játékot szintén sérülés miatt. A 70. perctől emberhátrányban kellett játszanunk, ekkor Sorinnal szemben elkövetett szabálytalanság okozott váratlan sérülést. A 78. perctől kettős emberhátrányba kerültünk, ekkor Szabó utolsó emberként szabálytalankodott.

Az utolsó 12 percben kontrákra álltunk át, melyből egyszer veszélyeztettünk. De ami ennél fontosabb, helyzetig sem jutott el a vendégcsapat.

Folytatás február 28-án Kiskőrösön, a tavaszi szezonkezdésen. A 16. forduló kezdési időpontja 14 óra.


Forrás: www.kiskunhalasi-fc.hu

További felkészülési mérkőzések eredményei:

Soltvadkerti TE - Városföld 7 - 5
Hajós - Nemesnádudvar 3 - 4

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.