Kunszállás - Kecskeméti LC 

Kecskeméti siker Kunszálláson

Az első félidőben Molnár Tamás, a másodikban Péntek József talált a hazai kapuba.
 
 

Kecskeméti siker Kunszálláson

Az első félidőben Molnár Tamás, a másodikban Péntek József talált a hazai kapuba.
 
 
 
 
 

Kecskeméti siker Kunszálláson

Az első félidőben Molnár Tamás, a másodikban Péntek József talált a hazai kapuba.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

[br A találkozóra népes kecskeméti tábor utazott el, hogy buzdítsa kedvenceit, akik az első perctől kezdve nyomás alá is helyezték a házigazdákat. A Kunszállás nagyon szervezetten visszaállt a saját kapuja elé, így leginkább türelemjátékra hasonlítottak a pályán zajló események.A KLC járatta a labdát, a piros mezesek pedig igyekeztek minél távolabb terelni azt a kaputól. Az első pár lövés a blokkban halt el, majd Harnos ziccerénél már Gyenesnek is védenie kellett, ráadásul szerencséje is volt, hiszen a kipattanót a kapufára lőtte Ihos. Ezt követően néhány perc erejéig a hazaiak is kijöttek a nyomás alól, sőt, Szabó Gergőnek ziccert is védenie kellett. A folytatásban átlövésekkel kísérletezett a Kecskemét, majd Harnos szépségdíjas megmozdulásánál megint helyén volt Gyenes, így úgy tűnt, nem születik gól az első játékrészben. Ekkor gondolt egy merészet Molnár, aki a balhátvéd helyéről elindult befelé, majd 17-ről jobbal lőtt, és a védőn megpattanó labdára már nem tudott reagálni a hazai kapus 0 - 1.


A második játékrészre kicsit kábán jött ki a KLC, így az első percben nagy lehetőséghez jutott a Kunszállás. Kertész Ádám végezhetett el szabadrúgást 17 méterről, a tizenhatos jobb csücskétől, ami végül az oldalhálóról pattant kifelé. Ez felpörgette a vendégeket, és gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzést, egy jobbról középre lőtt labda, éppen Péntek elé pattant a kivetődő Gyenesről, középpályás pedig 15 méterről védhetetlenül bombázott kapásból a léc alá. A mérkőzés ezzel tulajdonképpen el is dőlt, továbbra is a hazai térfélen pattogott a labda, és akár növelhette is volna előnyét a megyeszékhely csapata, ám újabb gól végül nem született, a vége így is magabiztos kecskeméti győzelem lett.


Forrás:www.kecskemetilc.hu

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.