0 - 2-ről fordított a Bácsbokod

8 gólos mérkőzés Madarason.
 
 

0 - 2-ről fordított a Bácsbokod

8 gólos mérkőzés Madarason.
 
 
 
 
 

0 - 2-ről fordított a Bácsbokod

8 gólos mérkőzés Madarason.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Megyei III. osztály Déli csoport

Madaras - Bácsbokod 3 - 5 (2 - 0)

A bácsbokodiak összefoglalója:

Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, de a kapu előtt nem tudtunk helyzeteket kialakítani, és a szabadrúgásaink sem voltak veszélyesek. Ahogy ilyenkor szokott lenni az ellenfél a 18. percben az első helyzetét kihasználta, mikor Szalai Zoltán bombagóljával megszerezték a vezetést 1 - 0.

Négy perccel később Schobloher Richárd kapott egy labdát a bal szélen, és a védelmet lefutva megszerezte a második helyzetből a második gólt. 2 - 0

A góloktól lendületet kapott a Madaras, a félidő végéig több helyzetet kidolgoztak, ám vagy Szöllősi Viktor védett bravúrral, illetve kétszer a kapufa is a vendégekkel volt.

Szünetben Aladics Tamás kettős cserére szánta el magát, és a második 45 percre, egy jóval támadóbb szellemű Bokod jött ki.
A 67. percben egy bal oldali támadás végén Sőreg Dávid megszerezte a szépítő gólt, amiben a hazai kapus is benne volt, hiszen elég éles volt a szög. 2 - 1.

Ezt követően a madarasi padról a már lecserélt Szalai Zoltán reklamált hevesen, amiért megkapta második sárgáját is, de mivel már nem volt pályán, így 11-en fejezhették be a hazaiak a meccset.

A gól lendületet adott a csapatnak, és elhittük hogy van keresni valónk a mérkőzésen. Második gólunkat Harnóczi Tamás szerezte a 72 percben tizenegyesből. 2 - 2

Szabadrúgásból szereztük a harmadikat: egy legurított labdát Lovászi Ferenc bal lábbal vágta a hosszúba 2 - 3

Ekkor már a hazai gárda játékosai elfáradtak, és veszekedni kezdtek. A 82. percben Szöllősi Sándor a bal oldalon lefutotta a védelmet és a hosszú sarokba lőtt 2 : 4.

Három perccel később egy madarasi szabadrúgás után a kapusunkról kipattant labdát nem tudtuk elrúgni, ráadásul kézzel értünk hozzá és a partjelző ezt jelezte, így a hazaiak tizenegyeshez jutottak, amit Kőműves András értékesített is 3 - 4.

Ez után a hazai csapat letámadott, de egy elvesztett labda után kontrából Kölcze István állította be a végeredményt 3 : 5.

Összességében ha az első félidőben Madaras rúg 4 gólt, egy szót sem szólhattunk volna. A második félidőben viszont jól és eredményesen tudtunk játszani, megvoltak a helyzetek amiből ötöt gólra is váltottunk.

A mérkőzés jegyzőkönyve


A forduló üsszes eredménye és a tabella állása:


Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 
  • 1doki03262016március08.12:06ÚjVálasz

    Csak gratulálni tudok a Bokodi csapatnak!De megjegyezném hogy a bírok az ominozus egyenlítő 11-esnél hatalmas hibát követtek és ez döntően befolyásoló volt a mérkőzés végkimetele szempontjából!!!A befújt 11-es követően a játékvezető ezt mondta szószerint (vissza fogom adni a büntetőt)de kérdem én akkor minek kellett befújni ha tudja hogy nem az? Erről nem a bokodi játékosok illetve edző tehet hanem a játékvezetés!!Csak sajnálni tudom hogy így alakult mert egy kis parázs mérkőzés volt rúgdosodás nélkül tegyük hozzá!!De a bíró el rontott mindent és onnantól kezdve a hazai játékosok már nem a mérközésre koncentráltak és ez lett a vége !!Tegyük hozzá hogy 4-2 -es vendég vezetésnél befújta a már megigért büntetőt amikor is a bokodi játékos telejesen szabályosan szerelt sőt még a hazai játékos ütött bele kézzel!!!Kérdezem én meddig lesz ez így hogy a játékvezető elveszi a játék örömét a játékosoktól????

     

Hozzászólás

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.