Igazi rangadóhangulat volt Vaskúton

A vártnál nehezebben győzött a Gara az örökrangadón.
 
 

Igazi rangadóhangulat volt Vaskúton

A vártnál nehezebben győzött a Gara az örökrangadón.
 
 
 
 
 

Igazi rangadóhangulat volt Vaskúton

A vártnál nehezebben győzött a Gara az örökrangadón.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Megyei III. osztály Déli csoport 19. forduló

Vaskúti Bácska SE - Garai KSE


Az utóbbi időben több szomszédvár rangadóban csalódnunk kellett. A vasárnapi Vaskút - Gara derbi azonban az igazi megyei rangadók hangulatát hozta vissza bennünk.


A mérkőzésre sokan voltak kíváncsiak, és a hangulatra sem lehetett panasz. Tóth Sándor játékvezetőnek már az első félidőben beígérte egy néző, hogy letekeri a fejét, ha nem fúj rendesen, egy - egy vitatott ítéletnél pedig néha a gyöngytyúkok is rákezdtek egy szomszédos baromfiudvarról.


De rátérve a focira: a találkozó egyértelmű esélyesei a garai aranylábúak voltak, hiszen a szebb napokat megélt hazai kedvencek az utolsó helyen szerénykednek az eddigi 18 forduló alatt megszerzett mindössze 2 pontjukkal. A Gara is belenézett már egy - két nagyobb pofonba tavasszal, hiszen a Madaras elleni győzelem után a két bajnokesélyes a Géderlak és a Homokmégy is megszórta őket. Ennek ellenére rangadóhoz méltóan meghatározó játékosainkkal a fedélzeten, bő kerettel érkeztek Vaskútra. A kezdőből egyedül Kricskovics hiányzott favágási sérülés miatt. A találkozó 11. percében mégis kisebb meglepetésre Bodovics révén a házigazdák szereztek vezetést a garai védők hathatós asszisztálása mellett.1 - 0


Ezek után rákapcsolt Gara, és kapujához szegezték a házigazdákat, ám a legnagyobb helyzetek is kimaradtak. A vaskútiaknak szerencséjük sem volt, hiszen két meghatározó játékosukat Bodovics Istvánt, és Dömény Dávidot is sérülés miatt voltak kénytelenek cserélni még az első félidőben. A 31. percben jött az egyenlítés. Egy szabadrúgást követően Császár senkitől sem zavartatva csúsztathatott a hálóba az ötösről 1 - 1


Az első félidő hajrájában Kerezsi Ferenc, a garaiak játékosedzője két nagy helyzetet is kihagyott, azonban egy látványos bőrt kiosztott Balázsicsnak.


A második 45 perc ugyanott folytatódott, ahol az elsőt befejezték. Nyomott a Gara, a Vaskút pedig egy - egy kontrából veszélyeztetett. A sok vendéghelyzet közül a 70. percben Antal Dávid értékesített egyet, majd az i-re is feltehette volna a pontot, de a rábízott büntetőt elhibázta.

Végeredményben így is 2 - 1-re a garaiak nyertek, és ezzel megszilárdították a helyüket az igen sűrű középmezőnyben.

A mérkőzés jegyzőkönyve:


Kerezsi Ferenc (Gara): A találkozó színvonala magasabb osztályban is megállta volna a helyét. Szerintem ezen a mérkőzésen a végeredmény nem tükrözte a látottakat, a tuti helyzeteket kihagytuk, de szerencsére a végére miénk lett a három pont, aminek nagyon örülünk.

Megyei III. osztály Déli csoport

A tabella állása a 19. forduló után


Facebook galériánk:

2016.III.20. Megyei III. osztály Déli csoport

Közzétette: Bácskiskunfoci – 2016. március 20.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.