Nehezen nyert a Géderlak

Nem adták olcsón a bőrüket a bokodiak.
 
 

Nehezen nyert a Géderlak

Nem adták olcsón a bőrüket a bokodiak.
 
 
 
 
 

Nehezen nyert a Géderlak

Nem adták olcsón a bőrüket a bokodiak.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Megyei III. osztály Déli csoport

Vasárnap macska - egér harcra számított mindenki a Géderlak bácsbokodi vendégjátéka kapcsán, hiszen a 100%-os listavezető nem csak a hátsó régi csapatait, hanem többnyire mindenkit ki szokott tömni 5 - 6 góllal. Ehhez képest nem várt ellenállásba ütköztek a mindössze 13. helyen szerénykedő bokodiak ellen.


A várakozásoknak megfelelően a mérkőzés első félidejében Géderlak mezőnyfölényben játszott, a hazaiak nem sokáig tudták megtartani a labdát. A mezőnyfölény azonban meddőnek bizonyult, hiszen helyzeteket nem sokat tudtak kialakítani. Az utolsó passzok beadások nem voltak pontosak, vagy ami jól sikerült abból a lövések a kaput nem találtak, vagy a védők tisztáztak. Szöllősi Viktor kapusnak sok dolga nem akadt az első félidőben igazából a szögletek és beadásokra kellett figyelnie. Hazai csapatnak egy említésre való helyzete akadt, többnyire védekeztek inkább. Az első félidő közepén a vendégcsapat játékosai idegesek kezdtek lenni a helyzetek kihagyása miatt.

A 0 : 0 –ás félidőt követően a játék képe továbbra sem változott, a labdát Géderlak birtokolta többet. A bokodi retesz egészen a 63. percig jól zárt. Ekkor az ellenfél tizenhatosánál végeztek el egy bedobást, ami után egy gyors kontrából Németh László révén megszerezték a vezetést a vendégek 0 : 1.

A gól megnyugtatta a Géderlakot, és a 70. percben már jött is a második. Egy szöglet után Szöllősi kiütötte a mezőnybe a labdát, tizenhatos előtt Németh László átvétel után kapura lőtte és a labda utat talált a tömegben 0 : 2.

Egy percre rá egy bal oldali beadást követően - ami megpattant egy bokodi védőn - Kovács János éles szögből a hosszú felsőbe rúgta 0 : 3 .


A mérkőzés hátralévő perceiben a vendég csapat már kiengedett, ekkor sikerült két három támadást a hazaiaknak is vezetnie, de gólt nem tudtak szerezni.

Összességében a Géderlak megérdemeltem vitte el a három pontot Bokodról, de nem volt könnyű dolguk. Az első gól után fellélegeztek, megkönnyebbültek ez látszott a játékokon is (nyolc perc alatt három gól). Mérkőzés végén a Géderlak játékosai is gratuláltak a bokodiaknak, és mondták, hogy nem volt könnyű nyerniük a remek védekezés miatt.

A mérkőzés jegyzőkönyve:


A 19. forduló összes eredménye, és a tabella állása:


Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.