Bozsik megállíthatatlan volt

Nagyot lépett a bajnoki cím felé a KLC-KTE SI.
 
 

Bozsik megállíthatatlan volt

Nagyot lépett a bajnoki cím felé a KLC-KTE SI.
 
 
 
 
 

Bozsik megállíthatatlan volt

Nagyot lépett a bajnoki cím felé a KLC-KTE SI.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


A hosszú hétvégén szabadnapos volt a Kecskeméti LC, ám a megye II-ben pont egy derbit rendeztek, így szép számú közönség előtt léphettek pályára Márton Tiborék a címvédő Városföld ellen. A hazaiak abban a tudatban futhattak neki a találkozónak, hogy egy győzelemmel elléphetnek az üldöző(k)től.


A meccs hőse egyértelműen a csapat gólfelelőse, Bozsik Máté volt, aki klasszis teljesítménnyel rukkolt elő a derbin. A sok fiatallal kiegészülő KLC-KTE SI már szűk negyedóra után 2-0-ra vezetett duplájával. A címvédő aztán a 23. percben Szántó révén szépített, de alig 5 perc elteltével Bozsik harmadik gólját is megszerezte, kényelmes előnyhöz juttatva szünetre csapatát.

A második játékrész aztán ott folytatódott, ahol az első lezárult, ismét Bozsik show következett, a 17 esztendős csatár 31. gólját is meglőtte a szezonban. A KLC-KTE SI nem állt le, végig igyekezett kiszolgálni a közönséget (szereztek két lesnek megítélt gólt is), az ötödik találatot végül Hulicsár vitte be, a vendégek pedig már csak kozmetikázni tudtak ezen a hajrában.

KLC-KTE SI – Városföld 5-2 (3-1)

Megye II. észak, 23. forduló

KLC-KTE SI: Horváth – Balázs (Pusztai 46.), Garaci, Keresztes, Nagy T. – Zsoldos (Németh 63.),Péntek (Mészáros 75.), Dinnyés – Stein (Kelő 82.), Bozsik (Csőke 87.), Hulicsár.
Városföld: Peltzer – Farkas (Márics 68.), Huber, Szántó, Baglyas (Kertész 55.) – Nagy L. (Herczeg 60.), Kovács – Szabó, Balog, Pánczél (Marosvölgyi 71.) – Kiss.
Gól: Bozsik (6., 14., 28., 48.), Hulicsár (63.) ill. Szántó (23.), Szabó (87.)

A forduló összes eredménye
Pálmonostora SE - Duna Aszfalt TVSE II. 1 - 5
Hetényegyházi SC - KHTK II. 0 - 5
Helvéciai SE - Sunplast - Kerekegyházi SE 0 - 8
Kiskunmajsa FC - Szabadszállási SE 3 - 0
Izsáki Sárfehér SE -Nyárlőrinci LSC 0 - 3
Lakiteleki TE - Jakabszállás KSE 2 - 1
Tiszaalpári SE - Kiskunfélegyházi Vasutas 2 - 2

A KLC-KTE SI ezzel megerősítette helyét az élen, a Városföld és a Kerekegyháza 5-5, a Kiskunmajsa 4 ponttal van lemaradva mögöttük. Márton Tibor együttese legközelebb a KHTK II. vendégeként lép pályára április 22-én.


Márton Tibor: Egy igazi rangadót láthatott a szép számú közönség. Nagyon jól fociztak a srácok, mindent a megbeszéltek alapján csináltak. Küzdeni tudásból, játékintelligenciából jelesre vizsgáztak. Úgy érzem, hogy minden csapatrészben felülmúltuk ellenfelünket, így jogosan tartottuk itthon a három pontot.

Az U19-es kecskeméti csapat szintén otthon tartotta a pontokat, Kiss Sándorék ezzel továbbra is tartják dobogós helyezésüket.

U19: KLC-KTE SI – Városföld 3-1 (1-1)
Gól: Iván (3., 92.), Csordás (56.) ill. Szabó P. (41.)

Kiss Sándor: Annak ellenére, hogy végig irányítottuk a játékot, nem volt könnyű győzelem. Számtalan helyzet kimaradt, mert rendre rossz döntéseket hoztak a kapu előtt a támadóink. A három pont nagyon fontos számunkra, erőt kell adjon a folytatáshoz! Gratulálok a győzelemhez, kiemelném Csordás Máté és Vimpek Balázs teljesítményét, ezek a pluszok nagyon kellettek a sikerhez!

Forrás:www.kecskemetilc.hu

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.