TV-s meccs lesz a Bács - Kiskun megyei szuperrangadó!

És ezért 1 órával előbb fog kezdődni.
 
 

TV-s meccs lesz a Bács - Kiskun megyei szuperrangadó!

És ezért 1 órával előbb fog kezdődni.
 
 
 
 
 

TV-s meccs lesz a Bács - Kiskun megyei szuperrangadó!

És ezért 1 órával előbb fog kezdődni.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Sok szurkolónk lelkesen számolja már a napokat a tavasz derbijéhez közelítve, számukra egy aprócska jó hírünk van, legalább egy órával kevesebbet kell várni a kezdősípszóra. Az eredetileg április 29. (szombat) 17:00-kor kezdődő rangadó egy órával korábban, 16:00-kor startol majd Tiszakécskén.


Az ok örömteli, ugyanis az országos média is felfigyelt a várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó Bács - Kiskun megyei derbire. Az m4sport.hu rendszeresen járja az országot, és Horti Gábor tolmácsolásában több megyei rangadóról is közvetít internetes oldalán. Mivel az m4sport.hu* ezt csak abban az esetben tudta megoldani, ha legalább egy órával korábban kezdünk, így a klubok megegyeztek, és az MLSZ BKMI-t is tájékoztatták erről.

A két csapat őszi csatáját a tiszakécskeiek nyerték Kecskeméten 1 - 0 arányban, és gyakorlatilag ennek köszönhetően vezetik a bajnokságot, hiszen egy kisebb botlást tekintve mind két gárda biztosan gyűjti be a soros győzelmeket. A Kecskeméti LC-nek tehát mindenféleképpen nyernie kell ahhoz, hogy életben tartsák feljutási esélyeiket, a Duna Aszfaltnak viszont 1 pont is elég lehet. De őket ismerve hazai pályán nem erre fognak játszani.
A két csapat edzője sem ismeretlen az országos fociberkekben, hiszen a tiszakécskeieket Nyilas Elek, a Kecskemétet pedig Némedi Norbert dirigálja.


2017.április 29. (szombat), Duna Aszfalt Tiszakécske VSE - Kecskeméti LC, 16:00

*Fontos kiemelni, hogy nem az M4 Sport, mint tévécsatorna, hanem az m4sport.hu, mint sportportál közvetíti internetes honlapján a meccset, tehát nem a tévében lesz látható.

Forrás:www.kecskemetilc.hu

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.