A bácsalmásiak megtérítik az okozott öltözői kárt

A soltvadkerti kommunikációval viszont nem értenek egyet.
 
 

A bácsalmásiak megtérítik az okozott öltözői kárt

A soltvadkerti kommunikációval viszont nem értenek egyet.
 
 
 
 
 

A bácsalmásiak megtérítik az okozott öltözői kárt

A soltvadkerti kommunikációval viszont nem értenek egyet.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!Április 18-án érkezett email szerkesztőségünkbe, melyben a Soltvadkerti TE szakosztályvezetője jelezte felénk, hogy a hétvégi Bácsalmás elleni hazai bajnoki mérkőzés alatt károk keletkeztek a vendégöltözőben.

Korábbi cikkünk:

http://www.bacskiskunfoci.hu/tartalom/cikk/420344_nehezen_emesztettek_a_vereseget
Nos, már akkor jeleztük a cikk végén, hogy a kétoldalú tájékoztatás érdekében várjuk a bácsalmásiak válaszát is, ami ma meg is érkezett.


Tárgy: Észrevétel
Soltvadkerti TE Labdarúgó Szakosztály
Hatvanyi Edvárd Szakosztályvezető Úr részére
6230 Soltvadkert

Tisztelt Szakosztályvezető Úr!

A Bácsalmási Petőfi Városi Sportegyesület nevében a bacskiskunfoci.hu honlapon 2017. 04. 18.-án megjelent „Nehezen emésztették a vereséget” című cikkel kapcsolatosan az alábbi észrevételt tesszük:

Először is elnézést kérünk a Soltvadkerti TE vezetőségétől, játékosaitól, és szurkolóitól a mérkőzést követően a vendég öltözőben tapasztalható állapotok miatt, a károkozó magatartást elítéljük és vállaljuk, hogy a kisasztal megjavításának ellenértékét egyesületünk megtéríti. Az esetből tanultunk, a jövőben igyekszünk a hasonló történéseket megelőzni, elkerülni.
Természetesen a történtek mellett nem mehetünk el szó nélkül, az eset kapcsán a felelősöket házon belül megkeressük és büntetésben fogjuk részesíteni. Annyi bizonyosnak látszik, hogy a kárt a cikkben (annak címében) található utalástól eltérően nem a felnőtt csapat játékosai, hanem az U/19-es gárda játékosa(i) okozta az ifjúsági mérkőzést követően.
Sajnos valóban nem egyedi esetről van szó, a tapasztalatunk az, hogy a vendégöltözőben a hazai mérkőzéseket követően valamennyi klub a jelenlegi fényképekhez hasonló állapotokkal szembesül. Példának okáért Bácsalmáson az egyik mérkőzést követően egy általunk megnevezni nem kívánt vendégcsapat játékosai a vereség miatti elkeseredettségükben az öltözőben található villanyóra plombáit szedték le, nem kis bonyodalmat, kárt okozva ezzel egyesületünk számára.
Természetesen a hétvégi esetről alkotott, fentiekben leírt álláspontunkat, a károkozó magatartás elítélendő mivoltát nem befolyásolja, de a soltvadkerti vezetőség által alkalmazott kommunikációval nem értünk egyet. Véleményünk szerint a sajnálatos eset elintézési módja nem az, hogy a másik érintett egyesület bármilyen megkeresése nélkül, internetes cikket jelentetünk meg.
Egyébiránt a Szakosztályvezető Úr levelében leírtakkal összhangban a Bácsalmási PVSE is azon fáradozik, hogy a rendelkezésre álló támogatási források bevonásával normális, színvonalas, kulturált körülményeket teremtsen a megyebeli sportolók számára, mind a játéktér, mind pedig a kiszolgáló létesítmények tekintetében. Ezt a célkitűzést szem előtt tartva került sor az elmúlt években Bácsalmáson az öltözők, a klubház felújítására, a lelátó lefedésére, a következő megvalósítandó feladatként pedig a centerpálya talajának teljes talajcseréjére kerül sor.
Bízunk abban, hogy a futballtársadalom sok másik területhez hasonlóan, a megteremtett, épített környezet használata, megőrzése tekintetében is előre fog lépni az elkövetkezőkben, amelyhez a szükséges lépéseket egyesületünk is igyekszik megtenni!

Bácsalmás, 2017. április 20.

Tisztelettel:dr. Párczen Zoltán technikai vezető

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.