Megszerezte első győzelmét a Tázlár!

A 11-dik játékos a pályára vonuláskor érkezett meg.
 
 

Megszerezte első győzelmét a Tázlár!

A 11-dik játékos a pályára vonuláskor érkezett meg.
 
 
 
 
 

Megszerezte első győzelmét a Tázlár!

A 11-dik játékos a pályára vonuláskor érkezett meg.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Az amúgy is nagyon nehéz helyzetben lévő Tázlári FC még soha a 2016/17-es szezon folyamán nem várta ilyen tartalékos felállásban a mérkőzést, mint a Jászszentlászló elleni rangadót a megyei III.osztály Keleti csoportjában. Öt állandó kezdőjátékos nem állhatott edzője rendelkezésére, így 11 fős kerettel vágtak neki a találkozónak a hazaiak, úgy hogy a tizenegyedik emberük a pályára bevonulás pillanatában futott be!


Ilyen előzmények után került sor erős szélben a mérkőzésre, ahol is a Tázlár körülmények ellenére igyekezett támadólag fellépni. Rögtön az elején László Mihály zavarta meg egy hazagurítás után a vendégkapust, de végül nem járt eredménnyel. Még negyedóra sem telt el az összecsapásból, amikor egy elvesztett labda után megszerezte a vezetést a JSE: egy átadás nyomán Babucsik Viktor közelről, erőből lőtt a hálóba (0-1).

Tíz perc sem telt el az esetet követően, amikor egy szépen kijátszott akció nyomán László Mihály 14 méterről, laposan lőtt a k
apu jobb oldalába (1-1).
A lefújás előtti percben büntetőhöz jutott a hazai csapat: Müller Norbert a bal alsó sarokba helyezett (2-1).


Szünet után még intenzívebb támadójátékba kezdett a tázlári gárda, tíz perc múlva Horváth István tört kapura ígéretes helyzetben, első próbálkozását még hárította a hálóőr, de a labda visszapattant elé, és másodszorra már félmagasan a kapu jobb oldalába vágta a játékszert (3-1).

Ezt követően Müller Norbert ugratta ki remek labdával a meccsre a szünetben megérkező hazai játékos-elnököt, Bálint Istvánt, akinek jól helyezett lövését Lovas Tamás a kapufára tolta. Még egy nagy helyzetet jegyezhettünk fel tázlári részről: középről Horváth István bombázott fölé. Szorongatott, támadott a Jászszentlászló is: a meccsen végig remekül védő Rávai Viktor próbált lehúzni egy távoli ívelést, de a labda végül kicsúszott a kezéből, és Árvai Szabolcs a hálóba sodorta azt: (3-2).

A Tázlári FC általában tartaléksorban szereplő játékosai is fényesen bizonyították, hogy a kispad helyett kezdőként bizalmat kapva is lehet maradandót alkotni, és ezzel az otthon játszó csapat végre megszerezte szezonbéli első győzelmét.

Megyei III.o., Keleti csoport

Tázlár – Jászszentlászló (3-2).

A forduló többi eredménye:

Kiskőrös LC II. - Kaskantyúi FSE 5 - 0
Fülöpjakabi SE - Szanki OBSE 1 - 1
Csólyospálosi FSE - Bócsai BLSE 8 - 3
Csengőd SE - Tabdi KSE 0 - 4

A tabella állása


Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.