Tovább fokozódnak az izgalmak az Északi csoportban

Kikapott Félegyházán a listavezető KLC - KTE SI.
 
 

Tovább fokozódnak az izgalmak az Északi csoportban

Kikapott Félegyházán a listavezető KLC - KTE SI.
 
 
 
 
 

Tovább fokozódnak az izgalmak az Északi csoportban

Kikapott Félegyházán a listavezető KLC - KTE SI.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Bravúros győzelmet aratott a bajnoki éllovas Kecskeméti LC KTE SI felett a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgóbajnokság 24. fordulójában. A megyei rangadón a vendég kecskemétiek kerültek előnybe, de az ismét pályára lépő Zs. Juhász István vezérletével a félegyháziak megfordították az állást (2-1).


Mindkét együttes jó formában várhatta a megyei rangadót, a Kiskunfélegyházi HTK II. legutóbb Hetényegyházán nyert 5-0-ra, míg a Kecskeméti LC KTE SI a Városföldi SE-t ütötte ki 5-2-re. A kedvezőtlen időjárásári körülmények és a nagy szél ellenére izgalmas csatát láthatott a publikum, mindkét együttes győzelemre tört. A KHTK II. játékosait fűthette a visszavágás, ősszel 2-0-ás vereséget szenvedtek Kecskeméten, míg a vendégek listavezetőként ugyancsak a három pontért jöttek.
Az első találatot a kecskemétiek szerezték, de Bozsik Máté góljára gyorsan érkezett félegyházi válasz, a visszatérő Zs. Juhász István 5 percen belül kiegyenlített. (1-1)


A játék az eredményhez hasonlóan kiegyenlítetten alakult, a félegyháziak jól megszervezték védekezésüket, amiből veszélyes ellenakciókat vezettek. A támadások egyikét Vojtovics Ákos értékesítette, a 70. percben szerzett gólja sorsdöntőnek bizonyult. Az előny birtokában a félegyháziak okosan játszva itthon tartották a három pontot. (2-1)

KHTK II. – KLC-KTE SI 2-1 (1-1)

Megye II. osztály Északi csoport, 24. forduló

KHTK: Tóth P. – Magony (Páli 68.), Farkas P. (Farkas G. 75.), Vojtovics, Nemes, Cseh D., Keresztesi (Dobák 92.), Cseh I., Fricska, Lénárt, Zsiros Juhász (Mizsei 55.)

KLC-KTE SI: Horváth – Dinnyés, Keresztes, Garaci, Nagy T. – Zsoldos, Péntek (Kenderes 74.), Terecskei (Kelő 68.), Mészáros – Bozsik, Stein.
Gól: Zsiros Juhász (30.), Vojtovics (70.) ill. Bozsik (25.)

Értékelések:

Nádasdi Péter (vezetőedző, Kiskunfélegyházi HTK II.):
- Rangadóra készültünk, aminek megnyerésében Zs. Juhász István sokat segített. Feltüzelte a csapatot és kvázi visszavonult játékosként hozzátett a győzelemhez. A listavezető Kecskemét megverése nagy lökést adhat a továbbiakban, gratulálok a játékosaimnak. Szorosan alakult az állás, az első félidőt követően úgy gondoltam, hogy az a csapat fog nyerni, amelyik a második találatot megszerzi. Szerencsére ez nekünk sikerült.

Márton Tibor: Élvezetes, hajtós meccset játszottunk, melyet a szerencsésebb csapat nyert meg. Nem játszottunk rosszul, de ha nagyobb álmaink vannak, akkor több koncentrációra és fegyelemre van szükség. Fiatal csapatom van, amiből a kellő rutin még hiányzik.

A forduló összes eredménye

2017. április 22 17:00

Kiskunfélegyházi Vasutas - Pálmonostora SE 1 - 7
Sunplast - Kerekegyházi SE - Izsáki Sárfehér SE 5 - 0
Városföldi SE - Helvéciai SE 11 - 0
Duna Aszfalt TVSE II. - Lakiteleki TE 2 - 1
KHTK II. - Kecskeméti LC KTE SI 2 - 1
Szabadszállási SE - Tiszaalpári SE 2 - 3

2017. április 23. 17:00

Jakabszállás - Hetényegyházi SC 1 - 2
Nyárlőrinci LSC - Kiskunmajsa FC 1 - 1

A tabella állása


Forrás: felegyhazikozlony.eu, www.kecskemetilc.hu

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.