Szekszárdon nyert az Astra

 
 

Szekszárdon nyert az Astra

 
 
 
 
 

Szekszárdon nyert az Astra

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Változik a világ, változnak az esélyek. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy ami az előző bajnokságban papírforma eredmény lett volna, az idén már meglepetésnek mondható. A rájátszásban még hibátlan Szekszárd FC otthonába látogatott a női futsal NB I. 6. fordulójában az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC. A szekszárdiak legutóbbi négy mérkőzésüket megnyerték, többek között Kiskunfélegyházán is legyőzték az Astrát március közepén 4-3-ra. Szereplésüknek köszönhetően a Hajdúböszörményi TE csapatával holtversenyben vezették a tabellát. Az Astra játékosainak sikerült a visszavágás, fordulatos találkozón 5-3-ra nyertek és megőrizték harmadik pozíciójukat a bajnokságban.


A mérkőzés mindkét együttes számára nagy téttel bírt, a Szekszárd az első hely megtartása reményében, míg az Astra a felzárkózás céljával futott ki a pályára. A szekszárdiak Fábián Rebeka duplájával az első félidő derekán kétgólos előnybe kerültek, de az Astra a szünetig kiegyenlített. (2-2)

A fordulást követően ismét a szekszárdiak örülhettek, de a 3-2-es vezetésüket nem tudták megtartani. Az utolsó 10 perc már csak Astra gólokat hozott, a három találatig jutó Nagy Anett vezérletével az együttes 5-3-ra nyert és három körrel a vége előtt négy pontra csökkentette hátrányát a második helyezett Szekszárddal szemben.

Videó:

Női Futsal NB I Felső-ház 6. ford. 04. 23.
Agenta Girls Szekszárd FC – Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC 3-5 (2-2)
Szekszárd, Városi Sportcsarnok
Vezette: Bíró Roland, Éreth Attila, Pekoli Dániel

Szekszárd: Hargas – Ganczer, Szekér, Megyes, Horváth K Csere: Blesz, Mausz R, Fábián R, Bogárdi, Buchmüller, Urbán Edző: Mecseki Ágnes

Astra: Bocsárdi – Godvár, Gál, Görög, Krascsenics Cs Csere: Nagy A, Balázs, Mészáros, Halászi Edző: Dombó János
Gólszerzők: Fábián Rebeka 11. p., 11. p., Ganczer Hajnalka 23. p., ill. Görög Zsófia 15. p., Nagy Anett 17. p., 31. p., 38. p., Krascsenics Csilla 32. p.,

Ganczer Hajnalka: - Sem támadásban, sem védekezésben nem azt nyújtottuk, amit tudunk, illetve mentálisan sem voltunk olyan erősek, mint ahogy az ránk jellemző. A saját dolgunkat nehezítettük meg ezzel a vereséggel, hiszen egyelőre megint nem a mi kezünkben van a sorsunk. De ez a bajnoki idény sok meglepetést és rengeteg kiélezett meccset hozott már, megyünk tovább előre, szeretnénk minden mérkőzést megnyerni, és meglátjuk, a végén ez mire lesz elég. A szurkolóinknak köszönjük a biztatást, rajtuk nem múlott most sem a siker .

Dombó János: - Egy nagyszerű, bajnokesélyes csapat otthonából sikerült elhoznunk a három pontot. Úgy érzem megérdemelten nyertünk, nagyon tudtuk, hogy "mit akarunk" és meg is valósítottuk azt. Gratulálok a csapatomnak és sok sikert kívánok a Szekszárd csapatának is a továbbiakban!

Forrás:www.futsalhungary.hu

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.