Eldőlt a bajnokság!

A Kécske nyerte a szuperrangadót.
 
 

Eldőlt a bajnokság!

A Kécske nyerte a szuperrangadót.
 
 
 
 
 

Eldőlt a bajnokság!

A Kécske nyerte a szuperrangadót.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!Szombaton a megyei I.osztály rangadóján a Duna Aszfalt TVSE 2000 néző előtt fogadta a Kecskeméti LC-t. Nemcsak a hazai nézők voltak hangosak, hanem 200-an a vendégeket is elkísérték. A mérkőzés 20. másodpercében már egy kécskei kapufát láthattunk, de utána csak zömmel a mezőnyjáték dominált. A vendégek birtokolták kicsit többet a labdát, de ez helyzeteket nem eredményezett. A Duna Aszfalt pedig láthatóan a biztonságra törekedett, amit néha nem igazán toleráltak szurkolóik.


A második 45 perc már pörgősebben indult. Helyzetecskék és lövések voltak mind két oldalon, majd a 63. percben előbb Koncz Zsolt mentett a vonalról, majd az ismétlésnél Mészáros Dávidnak kellett védenie.

A 85. percben Kocsis robogott egy kécskei kontrával, majd pontosan ugratta ki frissen beállt Puskást, Mészáros viszont védte közeli lövését, az ismétlést pedig fölé rúgta Kocsis. Egy perc múlva azonban már nem volt kegyelem. A szintén csereként beállt István László pontosan ívelt Juhász László elé, aki közelről külsővel elrúgta Mészáros mellett. A kapus csak beleérni tudott. 1 - 0

A hajrában próbálta menteni a menthetőt a Kecskemét, még a csereként beállt Kitl lőtt az oldalhálóba, a lefújás előtt pedig Petrics is próbálkozhatott, gól azonban nem született, így ünnepelhetett a hazai publikum.

Duna Aszfalt - Kecskeméti LC 1 - 0(0-0)
Tiszakécske, 2000 néző
Vezette:Molnár (Horváth, Bertalan)
Duna Aszfalt:Belecan- Benkó, Oláh, Csáki, Juhász (Nagy D 91), Polyák, Vladul (Puskás 76), Szabó (Bartucz 87), Székely (István 80), Markó (Csurka 89), Kocsis
Edző:Nyilas Elek

Kecskeméti LC:Mészáros- Koncz, Fakas, Petrics, Urbán, Hajnal, Selyem,Ponczók, Némedi, Balogh (Kitl 73), Salami
Játékosedző:Némedi Norbert
Sárga lap: Juhász, Szabó, Csáki, Vladul, Kocsis ill. Ponczók, Petrics

Gól:Juhász 83p


A Duna Aszfalt előnye 6 pontra nőtt a tabellán. Bár még 5 forduló hátra van, de ezzel gyakorlatilag eldőlt a bajnokág.

A tabella állása


Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.