Az első félidőben még dolgozott, a másodikban gólt lőtt a tázlári játékos

Hátrányból fordítva győzött a Tázlár.
 
 

Az első félidőben még dolgozott, a másodikban gólt lőtt a tázlári játékos

Hátrányból fordítva győzött a Tázlár.
 
 
 
 
 

Az első félidőben még dolgozott, a másodikban gólt lőtt a tázlári játékos

Hátrányból fordítva győzött a Tázlár.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


A megyei III.osztály Keleti csoportjában vasárnap hazai pályán fogadta a Tázlári FC a Fülöpjakabi SE gárdáját. Az első említésre méltó esemény gyanánt egy veszélyes vendég előre ívelést Rávai Viktor öklözött jó érzékkel a mezőnybe. Válaszként Szabó István balra ívelést Horváth István igyekezett szép mozdulattal, egyből a kapuba emelni, de a látogatók hálóőre résen volt, és lehúzta a labdát. Fél óra elteltével Lehoczki Bálint 24 méteres, erős szabadrúgása „ragadt” Görög Tibor kezébe. A félidő utolsó eseményeként Müller Antal 8 méterről, balról leadott lövését hárította a fülöpjakabi kapus.


Fordulás után csereként pályára lépett Müller Norbert, a tázláriak házi gólkirálya. Első cselekedeteként egy gurulós lövést küldött a kapu bal oldala irányába, de a vendég kapus gyors vetődéssel hatástalanította a próbálkozást. A 62.percben Simon Gergely bal oldalra helyezett szabadrúgását ütötte ki szép védéssel Rávai Viktor. Egy percre rá, az esetet követő szöglet nyomán Oroszi Gábor laposan a jobb alsó sarokba helyezett. (0-1).

Minden erejét mozgósította a Tázlár, és hat perc múlva-az első félidő alatt még dolgozó, a meccsre a szünetben befutó- Forgó Dániel kapott egy remek kiugratást. A labdára egyszerre startoltak, ő, és a fülöpjakabi hálóőr. A bőrgolyót a tázláriak fiatal játékosa érte el előbb, és keresztben, laposan a jobb alsó sarokba gurított (1-1)!

Kis idő elteltével megismétlődött az előző szituáció, de most Forgó Dániel próbálkozását Görög Tibor lábbal szögletre hárította. Nem sokkal ezután Horváth István és Forgó Dániel egyszerre léptek ki a védősorból egy átadással, de egymást zavarták, és odalett a lehetőség. Négy perccel a mérkőzés vége előtt Horváth István száguldott egy jó indítással a kapu felé, a fülöpjakabi kapusnak nem maradt más lehetősége: mindkét lábát elkaszálta a villámgyors tázlári játékosnak. A büntetőből Müller Norbert a bal alsó sarokba helyezett (2-1).


Az utolsó percben Kiss Tibor ugrott ki jó érzékkel egy előre passzra, de az átadás túl mélynek bizonyult, így Görög kapus fel tudta szedni a labdát előle. Összességében a hazaiaktól mindenki maximálisan teljesített, ennek tudható be a siker. A múlt héten, a Jászszentlászló ellen önbizalmát újból visszaszerző tázlári csapat ezzel megszerezte szezonbéli második győzelmét!

Megyei III.o., Keleti csoport
Tázlár – Fülöpjakab (2-1)

Ezzel a győzelemmel a Tázlár a bajnokság során először nem sereghajtó a tabellán.


Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.