Bezár a bazár?

Támogatókat keres a Bácskiskunfoci.
 
 

Bezár a bazár?

Támogatókat keres a Bácskiskunfoci.
 
 
 
 
 

Bezár a bazár?

Támogatókat keres a Bácskiskunfoci.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Gyakorlott és figyelmes olvasóink észrevehették, hogy bár a facebook oldalunk még aktív, a Bácskiskunfoci honlapja gyakorlatilag egy hete nem üzemel. Sajnos nem technikai problémáról van szó. Egész egyszerűen a fő támogatónk kilépett az összes megyei oldal mögül, így bizonytalanná vált a hogyan tovább. Igen igaz, írni és meccsekre járni lehet pénz nélkül is, de a boltban vásárolni már kevésbé, és egy ilyen portált aktuálisan üzemeltetni túl sok munka ahhoz, hogy valaki csak megszállottként, hobbiként bevállalja, vagy valóban semmi más dolga nincs.

Azóta keressük a különböző megoldásokat, hogy milyen formában hogyan tudnánk folytatni a megkezdett munkát, mert hisszük, hogy szükség van egy a Bács - Kiskun megyei foci történéseivel átfogóan foglalkozó portálra. Várjuk a szponzorok, támogatók jelentkezését, akiknek cserébe reklám lehetőséget biztosítunk. A Bácskiskunfocit naponta rendszeresen 500 - 1000 látogató keresi fel, facebook oldalunkat pedig már több mint 3600-an lájkolták, és a szám folyamatosan emelkedik.

Elérhetőségeink:
Telefon:06302428206
Email:hurkamajom@freemail.hu

Antal Tibor, szerkesztő

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.